Διάφορες ποιότητες βιταμίνης D3. Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
100 Κάψουλες με 500mg Εκχύλισμα Αρονίας, 40mg Βιταμίνης C - Εκχύλισμα από Ελβετικές Αρονίες, επεξεργασμένο στην Ελβετία
Εκχύλισμα Αρονίας σε κάψουλες. Το εκχύλισμα Αρονίας είναι μια υψηλής συγκέντρωσης μορφή του πολτού Αρονίας. Για την παραγωγή 1 κάψουλας απαιτούνται περίπου 48 αρόνιες! Η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών είναι επίσης αντίστοιχα υψηλή. Γι' αυτό το λόγο, ο κάψουλας Αρονίας είναι οικονομικότερος. Η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών στο εκχύλισμα είναι πολλαπλάσια υψηλότερη. Συνεργαζόμαστε με μια ελβετική βιοτεχνολογική εταιρεία για την παραγωγή του εκχυλίσματός μας και μπορούμε να εγγυηθούμε μια ήπια διαδικασία παραγωγής με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση. Μια συσκευασία περιέχει 100 Vegi-κάψουλες των 450mg υψηλής συγκέντρωσης εκχυλίσματος Αρονίας.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.